Jdi na obsah Jdi na menu

Zpěvačka Jain v novém klipu tančí na Měsíci a prochází se vesmírem

2. 4. 2023

jain.jpgJain (foto - zdroj: facebook.com)

Francouzská umělkyně Jain, která valnou část dětství strávila v různých zemích a zřejmě i proto zpívá anglicky, se po několika letech konečně rozhoupala a na své dvě skvělé desky už 21. dubna naváže třetím studiovým albem nazvaným „The Fool”.

Jeanne Louise Galice, jak zní její skutečné jméno, chystanou nahrávku avizovala již dvěma ukázkami. Pilotní singl „The Fool” ji oproti singlům z minulých desek představuje v pomalejší poloze, jako by se ta zábavná ďáblice poněkud zklidnila. Hudebně je to však opět velká paráda a i videoklip splňuje vysoké standardy kvality. Jain je totiž přebornicí v originálních vizuálech. Novinka sice nabízí jen procházku vesmírem a tanec na Měsíci, výsledek ale s uvolněnou písní skvěle koresponduje.

Druhý singl „Take A Chance” prozatím doprovází pouze lyric video, nicméně také tento song ukazuje, že se zpěvačka za těch několik let hudebně posunula do jiných zvukových vod, což ovšem není ke škodě. Obě skladby slibují, že i její třetí deska bude povedenou kolekcí plnou ne úplně běžného popu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář