Jdi na obsah Jdi na menu

Zpěvačka Lenny zveřejnila povedený klip k nové písni live. laugh. cry

8. 6. 2022

lenny_foto-angelika-spicarova_2018.jpgLenny (foto: Angelika Špicarová)

Po loňské kooperaci „Lithium” s hvězdným Mikem Shinodou se Lenny vrací ke svým osvědčeným českým spolupracovníkům. Novinku „live. laugh. cry” připravovala s producenty Marcelem Procházkou a Ondřejem Fiedlerem. Jak název songu napovídá, mottem je zjednodušeně řečeno „žít naplno”.

„Jako muzikantka, která často naráží na překážky (ať už se jedná o kreativní blok, nepříjemné kritiky, nebo fyzickou a psychickou vyčerpanost), mám pořád velkou touhu uspět, ale přesto zůstat stále svá,” přibližuje autorka své tvůrčí pohnutky. Dodává, že každý posluchač si snad v textu najde svůj vlastní příběh.

Skladba má velmi chytlavý a sympaticky živočišný refrén. Naturelem dává vzpomenout například na loňský singl Annabelle „Runnin' Out Of F* Time”, na němž se producenti Marcel Procházka a Ondřej Fiedler rovněž podíleli.

Videoklip natočili Ondřej Kudyn s Ondřejem Brejškou a interpretka v něm kupodivu neztvárnila titulní úlohu. „Vymysleli jsme příběh dvou kamarádek, protože přítele v dobrém i ve zlém máme snad úplně každý a je jedno, z jakého kouta světa jsme,” objasňuje koncept Lenny. Hlavních rolí snímku s poměrně překvapivým rozuzlením se zhostily Sara Sandeva a Míša Randlová, jejichž přirozená souhra zpěvačku nadchla.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek