Jdi na obsah Jdi na menu

Kniha návštěv

kniha-navstev-komplet.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zvědavost

(Radeksson, 4. 11. 2014 6:22)

Zvědavost mi nedala a nakouknul jsem a musím říct, že jsem mile překvapen.Hezký čtení, hezký fotky a vše to hlavní co se chci dozvědět zde je bez zbytečných blábolů jako to někteří umí.Hodně zdaru a jen tak dál....:-))

Re: Zvědavost

(Angelika, 4. 11. 2014 19:32)

Moc děkuji za taková slova. To vážně potěší, když mám odezvu, že to snad dělám dobře...:-)
Angelika

michael petráš

(míchael, 2. 11. 2014 14:29)

ste neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hctěl bich k váááááááááááááám

Ahoj

(Zdeněk Pachovský, 30. 10. 2014 16:58)

Hezký to máš ! Dobré světlo přeji.
Zdenek

Re: Ahoj

(Angelika, 31. 10. 2014 20:27)

Díky moc za zastavení, potěšilo...:-)
Také přeji dobré světlo.
Angelika

Parada :-)

(Filip, 21. 3. 2014 10:47)

Ahoj Angeliko,
vcera jsem byl na Gamma Ray v Retru, spis jako doprovod kamaradu z UK, ovsem co se tam odehralo me naprosto uchvatilo.. Tak jsem ted pri dohledavani infa narazil na Tve stranky a jsem uchvacen znova :-) A jsem zvedavej, jestli jsme se tam "potkali" a neco se tu objevi :-) Hodne stesti a moc zdravim.
Filip

Re: Parada :-)

(Angelika, 21. 3. 2014 20:50)

Ahoj Filipe,
na koncertě Gamma Ray jsem bohužel nebyla, takže fotky nebudou...:-( Když tady čtu, jak moc se Ti ten koncert líbil, tak to se budu muset na nějaký jejich další vypravit...:-) Časově mi to tentokrát nevyšlo. Každopádně mě potěšilo, že se Ti moje stránky líbí a budu ráda, když se tu aspoň občas zastavíš. Měj se pěkně a přeji spoustu podobných hudebních zážitků jako byl ten z Gamma Ray...:-)
Angelika

Re: Re: Parada :-)

(Filip, 24. 3. 2014 11:02)

Zastavim se urcite :-) Dalsi je v planu Sonata Arctica na prvniho maje, takze davam tip a potom tu budu hned slidit :-)
F

Re: Re: Re: Parada :-)

(Angelika, 30. 3. 2014 17:13)

Sonata Arctica bude určitě super koncert, taky o něm přemýšlím, že bych vyrazila fotit. Jen ještě nevím, jestli to nakonec dopadne. Každopádně přeju skvělý hudební zážitek :-)
Angelika

Fotky jsou krásné

(Květa Havelková, 13. 3. 2014 11:13)

Dobrý den, pracuji pro promotéra koncertů a výstav - dělali jsem v posl. době třeba koncert pan Ennia Morriconeho v O2 areně, takže jsem tak trochu z oboru a vaše fotky jsou opravdu krásné. A to nejen z koncertů, ale i ty přírodniny a hlavně opičky :-) Jezdíte i do Prahy? Má smysl akreditovat vás na naše koncerty? A poskytnete nám potom bezplatně vaše fotky? Posíláme je dál do médií a taky je používáme pro naši prezentaci. Máme vždycky fotografů hromadu, ale jen někteří odevzdají opravdu pěkné fotky. A ještě mám úplně soukromý dotaz - nechtěla byste si nafotit nějaká terarijní zvířata - hlavně hady a pavouky? Přítel by potřeboval aktualizovat webové stránky, ale nemáme ani pořádný foťák. Já fotím děti ještě pořád na klasickou zrcadlovku na film. Tak mi dejte vědět. havelkova@jvsgroup.cz Hezký den! Květa Havelková

Re: Fotky jsou krásné

(Angelika, 13. 3. 2014 21:04)

Moc děkuji za slova chvály i nabídku na focení, obojí mě potěšilo. Již jsem reagovala v emailu.
Pěkný večer. Angelika

Fotoreporty

(Robert, 4. 12. 2013 20:31)

Ahojky Angie,

letos se Ti tedy opravdu daří musím říct...:-)
Samé cenné skalpy jsi ulovila a to jak hvězdy letité, tak i současné, možná budoucí.
Z posledních reportů se mi moc líbí Suede a teď Jake Bugg, zachytila jsi skvěle náladu a atmosféru koncertů, je to fakt LIVE! Navic to působí dost profesionálně...respekt...;-)

Hezký den Robert

Re: Fotoreporty

(Angelika, 4. 12. 2013 23:05)

Ahoj Roberte,

moc mě potěšila tahle Tvoje návštěva na stránkách.
Díky za tak příjemný komentář k mým fotkám...:-)
Měj se pěkně.

Angelika

HURTS - 8.11.

(Jana, 28. 10. 2013 12:11)

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli budete fotit koncert HURTS v Inchebě?
Moc by mě to potěšilo, protože Vaše fotoreporty jsou krásné...a nejen ty ;-)

Přeji krásný den Jana

Re: HURTS - 8.11.

(Angelika, 28. 10. 2013 18:58)

Zdravím,
na koncert HURTS se chystám, takže s velkou pravděpodobností bych tam fotit měla. S jistotou to budu vědět pár dní před koncertem. Záleží na tom, kolik bude schváleno fotopasů od managementu kapely.
Jinak děkuji za pochvalu, opravdu hodně mě potěšila...:-)
Angelika

Úžasné

(Míra z Litoměřic, 6. 9. 2013 11:26)

Nádherné fotky, obdivuji .

Re: Úžasné

(Angelika, 7. 9. 2013 20:28)

Moc děkuji za taková slova, opravdu mě to potěšilo...:-)
Angelika

Bon Jovi versus Alice Cooper

(Robert, 31. 7. 2013 18:50)

Ahoj Angie,

v první řadě velká gratulace, fotit takové ikony jako je Bon Jovi a Alice Cooper, tím se může pochlubit málokdo, jsem rád, že Ti to vyšlo:-)
Prošel jsem si oba ty reporty a trochu srovnával. Hudebně je mi bezesporu bližší Bon Jovi, především ty jeho pomalejší věci, vzbuzují ve mně vzpomínky. Fotky máš moc povedené a v tom dešti to má takový zvláštní nádech, ale přesto mně víc upoutal report Alice Coopera, vypadá opravdu stále ve formě,to vlastně oba a pokud jde o fotky jsou perfektní, akční, nabité atmosférou! Může se zdát, že barevnost a nalíčení Cooperovi trochu nahrává při tom srovnávání, ale mně nejvíce oslovily fotky černobílé a to v obou reportech. U Bon Jovi bych vyzdvihl fotku č.9 ta se mi moc líbí právě v tom dešti, dále fanoškovskou č.15 a závěrečnou č.30. Pokud jde o Alice Coopera tak hned první fotka č.1 je úchvatná atmosférou a to BW zpracování to ještě umocňuje, dále pak č.24 (váhal jsem mezí č.24 a č.12) a konečně kompozičně a trefeným momentem dokonalá č.26.
Přeju Ti spoustu dalších fotografických úspěchů, nejen z hudebního světa, ale těším se i na nové přírůstky opiček a zasněné fotografie Z luhů a hájů.

Měj se hezky Robert

Re: Bon Jovi versus Alice Cooper

(Angelika, 31. 7. 2013 22:40)

Ahoj Roberte,

moc mě potěšilo, jak jsi se tu rozepsal především o těch mých dvou posledních koncertech. Moc si cením Tvojí trvalé přízně týkající se mých fotek, a to nejen těch koncertních...
Určitě zase třeba i právě ty opičky do galerie nějaké přidám, mám docela dost nafoceno, jen najít čas fotky upravit...:-)

Angelika

krasne

(Lucie, 11. 7. 2013 21:31)

Krasny den, na vase stranky jsem zavitala nahodou, kdyz jsem hledala info o koncerte Bon jovi..no uz jsem ho propasla:(, ale fotografie jsou krasne, trochu jsem nakoukla i do luhu a haju, je to nadhera:)