Jdi na obsah Jdi na menu

Hvězdný BØRNS se představí před The Neighbourhood!

22. 6. 2016

Live: The Neighbourhood                      Support: BØRNS

Datum: 16.08.2016                                     Místo: Riegrovy sady, Praha

borns_2016.jpgBØRNS (foto - zdroj: GoOut.cz)

Americká alternativně pop-rocková kapela The Neighbourhood se po vyprodaném koncertě vrátí do Prahy a nyní představuje svého předskokana. Již 16. srpna v Riegrových sadech s nimi vystoupí americký zpěvák, skladatel a strmě stoupající hvězda BØRNS.

Indie-rockový zpěvák a skladatel Garrett Borns, uměleckým jménem BØRNS, pochází z amerického Michiganu. Poté, co se v roce 2014 přestěhoval do Los Angeles, vydal debutový singl „10 000 Emerald Pools”. Následovalo první EP nazvané „Candy” s velkým hitem „Electric Love”. Na úspěch EP navázal koncerty v Londýně, na Lollapalooze a také doprovázel Charlie XCX na jejím americkém turné.

V říjnu minulého roku vydal BØRNS úspěšné debutové album „Dopamine”, které předznamenalo jeho raketový start do výšin světové hudební scény, o čemž svědčí skvělé recenze (The Guardian, AllMusic) i umístění v hitparádách (druhá příčka v Billboard Alternative a Rock). Povedlo se mu na něm skloubit odlehčenou náladu surf rockových boybandů konce šedesátých let, jako jsou Beach Boys, společně s aktuálním synth popem. Aby byla pestrost nahrávky „Dopamine” co nejširší, spolupracoval BØRNS s tak rozdílnými producenty, jako Emile Haynie (Lana del Rey) nebo Jeff Bhasker (Kanye West).

The Neighbourhood si zkrátka nemohli vybrat lépe. Krásné Riegrovy sady budou 16. srpna hostit dva skvělé zástupce aktuálního alternativního pop rocku. I když bude zataženo, bude to letní noc plná hvězd.

Vstupenky na pražský koncert The Neighbourhood + BØRNS jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 595,- Kč.

Související:

The Neighbourhood zahrají v Praze pod širým nebem!