Jdi na obsah Jdi na menu

The Neighbourhood zahrají v Praze pod širým nebem!

16. 5. 2016

Live: The Neighbourhood

Datum: 16.08.2016                                Místo: Riegrovy sady, Praha

the-neighbourhood-2016.jpgThe Neighbourhood (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Americká alternativně pop-rocková formace The Neighbourhood se v létě vrací do Prahy. Jejich koncert proběhne v úterý 16. srpna v Riegrových sadech.

To, že jsou The Neighbourhood úspěšnou a v České republice velmi oblíbenou kapelou se silnou fanouškovskou základnou, dokazuje jejich vyprodaný koncert, který proběhl v Lucerna Music Baru v březnu letošního roku. Skupina se rozhodla přijet do Prahy znovu, ale tentokrát vystoupí pod širým nebem v Riegrových sadech.

Svojí kariéru začali The Neighbourhood v roce 2013, vydáním alba „I Love You” s hitem „Sweater Weather”, díky kterému se v mžiku proslavili. S tímto debutovým albem se vyšplhali na 39. příčku žebříčku Billboard 200. V říjnu minulého roku vydali další veleúspěšnou desku s názvem „Wiped Out!”.

Kapela si drží typickou černobílou image alternativního stylu a společně s chytlavými melodiemi elektrických kytar jsou tou pravou volbou pro letní srpnový večer.

Vstupenky na pražský koncert The Neighbourhood jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 595,- Kč.

Pořadatel: fource.cz

Související:

Hvězdný BØRNS se představí před The Neighbourhood!