Jdi na obsah Jdi na menu

Pražský koncert Guns N' Roses otevřou skotští Biffy Clyro!

8. 4. 2017

Live: Guns N´Roses                  Special guests: Biffy Clyro

Datum: 04.07.2017                                      Místo: Letiště Letňany, Praha

015---biffy-clyro.jpgBiffy Clyro (foto: Angelika Špicarová)

Skotská formace Biffy Clyro se takřka přesně po roce vrátí do Prahy. Tentokrát zahraje 4. července jako host koncertu Guns N' Roses na letišti v Letňanech.

Guns N' Roses se loni velkolepě vrátili na koncertní pódia v původní sestavě v čele s Axlem Rosem a Slashem. Jejich turné se letos rozjede do celého světa a chybět nebude ani pražská zastávka.

Biffy Clyro k nám v loňském roce přijeli krátce před vydáním alba „Ellipsis”. Vystoupili ve Velkém sále pražské Lucerny a bezezbytku potvrdili pověst jedné z nejlepších koncertních skupin současnosti. Jejich živá vystoupení bývají euforická, hlučná a divoká. V minulosti za ně byla skotská trojice mnohokrát oceněna v nejrůznějších anketách. Biffy Clyro se stali nejlepší kapelou roku 2016 v cenách NME, jejich jméno se objevilo i v nominacích na letošní Brit Awards.

S nahrávkou „Ellipsis” se loni formace podruhé v kariéře podívala až na vrchol britského žebříčku. S deskou navíc dobyla první místo i v Německu nebo Irsku. U nás Biffy Clyro momentálně propagují kolekci nových písní singlem „Re-arrange”. Dojemná balada, jež je velmi osobní zpovědí zpěváka Simona Neila, se dostala mezi třicítku nejhranějších songů v tuzemských rádiích, úspěch zaznamenala i ve streamingových službách jako Spotify a YouTube.

Vstupenky na pražský koncert Guns N' Roses a Biffy Clyro jsou k dispozici v sítích Ticketpro a Ticketportal v cenových relacích od 1490,- Kč do 3590,- Kč.

Související:

Guns N' Roses zavítají v původní sestavě do Prahy!