Jdi na obsah Jdi na menu

Do České republiky zavítá úžasný Gregory Porter!

12. 1. 2016

Live: Gregory Porter     

Datum: 08.03.2016                        Místo: Boby centrum, Brno

gregory-porter-2016.jpgGregory Porter (foto - zdroj: ticketportal.cz)

Ochutnejte nové album podmanivého zpěváka Gregoryho Portera ještě před jeho vydáním a naživo. Držitel Grammy a majitel okouzlujícího barytonu přijede 8. března na JazzFestBrno se svým nejnovějším repertoárem!

Gregory Porter nabízí přesně to, co byste od jazzového zpěváka, skladatele, herce a básníka očekávali, navrch se vám přitom dostane ještě příznačného a těžko definovatelného „čehosi navíc”. Porterova image stojí na záhadné čepici, kterou nikdy nesundává a zůstává tak zahalena tajemstvím. Nezáleží na tom, kam Porter vstoupí. Ať je to newyorský jazzklub, brooklynský kostel nebo vyšperkovaná koncertní síň v evropské metropoli, všude svým neuvěřitelným hebkým barytonovým hlasem, vygradovanou směsí autorských kompozic a pečlivě zvolených standardů z jazzu, soulu, gospelu a R&B způsobí pořádný rozruch.

Vstupenky na koncert Gregoryho Portera jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal za 990,- Kč a 1190,- Kč. Lístky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets.