Jdi na obsah Jdi na menu

Koncert Billie Eilish se přesouvá do větších prostor!

12. 6. 2019

Live: Billie Eilish

Datum: 20.08.2019                                 Místo: O2 Arena, Praha

billie-eilish.jpgBillie Eilish (foto - zdroj: billieeilish.com)

Z produkčních důvodů a pro enormní zájem se vystoupení Billie Eilish přesouvá z Fora Karlín do O2 Areny. Americká zpěvačka si pro svůj první pražský koncert přichystala audiovizuální show padnoucí na velké pódium a fanouškům chce dopřát ten nejlepší zážitek.

Billie Eilish vydala v březnu dlouho očekávané album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. Nahrávka doputovala na první místo patnácti zemí světa a stala se druhou nejprodávanější deskou tohoto roku hned v prvním týdnu na trhu. Mezi kritiky byla jednou z nejlépe hodnocených desek a na serveru Metacritic, průměrujícím hodnocení všech velkých světových médií, obdržela hodnocení 8.1/10.

Billie Eilish je dcera herečky Maggie Baird a herce Patricka O'Connella a hudbě se věnuje od jedenácti let, kdy začala zpívat ve sboru. Průlomový singl „Ocean Eyes”, který pro Billie Eilish napsal její bratr, zveřejnila v roce 2016. „Kromě zpívání mě baví i tanec. Můj učitel tance mě požádal, abychom já nebo můj bratr složili skladbu, ke které by se dala udělat choreografie. Aby si ji učitel mohl stáhnout, pověsili jsme ji volně na SoundCloud. Neměli jsme vážně žádné další úmysly, ale lidé si ji přes noc začali stahovat a už to bylo,” prozradila umělkyně pro Teen Vogue.

Vstupenky na pražský koncert Billie Eilish v cenových relacích od 1090,- Kč do 1490,- Kč budou k dispozici od 13. června (10 hodin) v předprodejní síti Ticketportal.

Původní zakoupené lístky zůstávají v platnosti. Jsou na stání a není třeba je měnit. Jejich držitelé mají od 11. června (10 hodin) do 12. června (22 hodin) šanci vrátit v místě nákupu svou vstupenku na stání a přednostně zakoupit vstupenku na sezení. Stačí se do středeční 18. hodiny ozvat na email info@fource.cz. Lístky je také možné refundovat do 10. července.

Související:

Talentovaná Billie Eilish bude koncertovat v Praze!