Jdi na obsah Jdi na menu

Talentovaná Billie Eilish bude koncertovat v Praze!

7. 3. 2019

Live: Billie Eilish

Datum: 20.08.2019                           Místo: Forum Karlín, Praha

billie-eilish.jpgBillie Eilish (foto - zdroj: billieeilish.com)

Billie Eilish, nejdiskutovanější teenager na planetě, jak ji označil britský magazín NME, má být zároveň hudebnicí, které bude patřit rok 2019. Sedmnáctiletá zpěvačka a skladatelka chystá na březen vydání dlouho očekávaného alba „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. Představí jej 20. srpna v pražském Foru Karlín.

Billie Eilish je dcera herečky Maggie Baird a herce Patricka O'Connella a hudbě se věnuje od jedenácti let, kdy začala zpívat ve sboru. Průlomový singl „Ocean Eyes”, který pro Billie Eilish napsal její bratr, vydala v roce 2016. Na svůj úspěch navázala písněmi „Bellyache” a „Bored”.

Na kladně přijaté EP „Don’t Smile At Me” z roku 2017 naváže Billie Eilish deskou „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. Datum jejího vydání je naplánovaný na 29. března a bude obsahovat i song „Bury A Friend”, který za první týden jen na YouTube vidělo více než 30 milionů fanoušků. Ještě před ním se zpěvačka připomněla skladbou „When I Was Older”, jež je inspirovaná oceňovaným snímkem „Roma”.

Pražský koncert Billie Eilish je už teď beznadějně vyprodaný.

Související:

Koncert Billie Eilish se přesouvá do větších prostor!