Jdi na obsah Jdi na menu

Ed Sheeran natočil skvělé video k písni Castle On The Hill

25. 1. 2017

019---ed-sheeran.jpgEd Sheeran (foto: Angelika Špicarová)

Britský zpěvák Ed Sheeran představil videoklip k písni „Castle On The Hill”. Skladba je jedním ze dvou singlů, kterými uznávaný písničkář láká na chystané album.

Edova třetí deska vyjde 3. března. Základní informace o ní odtajnil před několika dny spolu s dvojicí songů „Shape Of You” a „Castle On The Hill”. Jejich vydáním zároveň překonal snad všechny rekordy, které mohl.

Například v Americe se stal prvním umělcem historie, jemuž se povedlo debutovat zároveň dvěma singly v Top 10. Zatímco „Castle On The Hill” odstartoval na šestém místě, „Shape Of You” obsadil první příčku v Hot 100, což je mimochodem Sheeranovo premiérové americké číslo jedna v roli zpěváka.

Také v Anglii přepsal další údaje v historických tabulkách. Nikomu se zatím nepodařilo dostat dva nové singly na první dvě příčky žebříčku a žádná nahrávka si během jediného týdne nepřipsala takové množství streamů jako jeho skladba „Shape Of You”. První dvě místa singlové hitparády navíc Sheeran v Británii udržel s náskokem i druhý týden.

Vizuál k písni „Castle On The Hill” se točil ve Framlinghamu v Suffolku, kde Ed Sheeran vyrůstal. Režie se ujal George Belfield.

Text - zdroj: electropiknik.cz