Jdi na obsah Jdi na menu

Korn lákají na nové album úderným songem A Different World

3. 10. 2016

080_korn.jpgKorn (foto: Angelika Špicarová)

Legendární Korn vydají svůj nejnovější kousek 21. října pod názvem „The Serenity Of Suffering”. Po dvou zveřejněných klipech ke skladbám „Rotting In Vain” a „Insane” sáhli tentokrát po audio návnadě.

„A Different World” se od zatím zveřejněných písní nijak výrazně neliší, přítomné jsou všechny ingredience, kvůli kterým mají příznivci formaci rádi - tvrdé kytary, příjemné melodické linky i nějaká ta elektronika, nahromaděná agrese. Host v podání Coreyho Taylora (Slipknot, Stone Sour) skladbu vlastně nijak neobohacuje, ale fanoušci jeho přítomnost určitě ve velkém ocení. Předák Korn Jonathan Davis k volbě hosta říká následující: „Jedná se o jediného člověka, se kterým jsem vlastně chtěl spolupracovat, je náš velký fanda a já zase zbožňuju jeho věci. Napsal jsem mu a on hned přiletěl a píseň nahrál.”

Pro úplnost uvádíme ještě kompletní tracklist nového alba: „Insane”, „Rotting In Vain”, „Black Is The Soul”, „The Hating”, „A Different World”, „Take Me”, „Everything Falls Apart”, „Die Yet Another Night”, „When You're Not There”, „Next In Line”, „Please Come For Me”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Aleš Lochman