Jdi na obsah Jdi na menu

Placebo představili vyletněný klip k energické skladbě Jesus' Son

26. 8. 2016

002---placebo.jpgPlacebo (foto: Angelika Špicarová)

Londýnská formace Placebo na podzim oslaví dvacet let své existence retrospektivní kompilací „A Place For Us To Dream”, která kromě pětatřiceti známých skladeb přinese i novinku „Jesus' Son”. Tu kapela před několika dny uvedla do evropského éteru a zároveň představila vizuál.

Píseň „Jesus' Son” je jasná hitovka. Od prvních tónů jde ze songu enormní pozitivní energie a jak sám Brian Molko dodává, jedná se asi o nejveselejší skladbu, kterou Placebo kdy vůbec natočili. Letní náladě je uzpůsobeno i video, které si skupina v červenci zaletěla natočit na pobřeží Sardinie.

Režisér Joe Connor, který v minulosti dělal klipy i pro Paula Wellera nebo The Maccabees, je velkým milovníkem kultury Sardinie, a tak záběry na hrající kapelu na pláži proložil představením tamějších tradičních masek a kostýmů, které v rámci karnevalů lákají každoročně turisty z celého světa.

Píseň „Jesus' Son” je další z důvodů, proč se těšit na pražský koncert Placebo, který proběhne 8. listopadu ve Foru Karlín a je již téměř vyprodaný.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc