Jdi na obsah Jdi na menu

Apocalyptica oslaví dvacáté výročí alba Plays Metallica By Four Cellos jeho rozšířenou verzí a koncertním turné!

13. 5. 2016

Live: Apocalyptica      

Datum: 11.02.2017                                                                 Místo: Forum Karlín, Praha

009---apocalyptica.jpgApocalyptica (foto: Angelika Špicarová)

Finští rockeři Apocalyptica vydali 10. května 1996 svůj skvělý debut „Plays Metallica By Four Cellos”.

Instrumentální violoncellový rockový opus změnil budoucí podobu tvrdé muziky. Na oslavu dvacátého výročí vzniku desky skupina v reedici vydá 22. července 2016 remasterované album se třemi bonusovými skladbami.

Toto aktualizované vydání obohatí zcela nové (nikdy nevydané) instrumentální nahrávky „Battery”, „Nothing Else Matters” a „Seek & Destroy”. Album bude k dispozici na vinylu (na 2 LP) - poprvé za mnoho let.

Vydání „Plays Metallica By Four Cellos” nabídlo nový přístup k hitům nejslavnější metalové kapely, kterou svět poznal. A co víc, Apocalyptica vytvořila svůj vlastní žánr a položila základy kariéry, která trvá již dvacet let, s prodanými miliony desek a vyprodanými koncerty po celém světě.

Apocalyptica nadále zůstává do konce roku 2016 na turné na podporu svého dosud posledního alba „Shadowmaker” s koncerty v USA, Evropě, Austrálii a Jižní Americe. V roce 2017 se kapela vrátí se speciálními koncerty na oslavu dvacátého výročí nahrávky „Plays Metallica By Four Cellos”. V České republice budeme mít možnost tuto show spatřit 11. února v pražském Foru Karlín.

Vstupenky na pražský koncert Apocalypticy jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenových relacích od 880,- Kč do 1400,- Kč.

Související:

Apocalyptica vyprodala i druhý pražský koncert a přidává třetí!

Apocalyptica přidává druhý koncert v Praze!

Finští rockeři Apocalyptica budou koncertovat i ve Zlíně!