Jdi na obsah Jdi na menu

Apocalyptica vyprodala i druhý pražský koncert a přidává třetí!

15. 12. 2016

Live: Apocalyptica      

Datum: 12.02.2017                                                    Místo: Forum Karlín, Praha

009---apocalyptica.jpgApocalyptica (foto: Angelika Špicarová)

Finská skupina Apocalyptica minulý týden vyprodala druhý pražský koncert, který se uskuteční 12. února příštího roku. Ten kapela po dohodě s organizátorem ohlásila 29. října. Vyprodán je nyní i koncert plánovaný na 19. února ve Zlíně.

O vystoupení v rámci evropského turné k oslavě dvacátého výročí přelomového alba Apocalypticy „Plays Metallica By Four Cellos”, na které formace vyráží v únoru, je v naší zemi obrovský zájem. Vyprodali se již vstupenky na všechny tři koncerty, tedy 11. a 12. února v Praze ve Foru Karlín a 19. února ve Zlíně v Kongresovém centru.

Apocalyptica chce vyjít vstříc fanouškům, na které lístky nezbyly. Rozhodla se tedy přidat ještě jedno trochu netradiční vystoupení. Nedělní rockové matiné 12. února od 14 hodin opět ve Foru Karlín.

„Úplně poprvé to zaznělo jako vtip. Oznamovala jsem agentovi, že jsme vyprodali i druhý pražský koncert a nějak v tu samou dobu se doprodali vstupenky na koncert ve Zlíně. Jeden z nás nadhodil, že bychom mohli udělat nedělní matiné pro rockerské rodiče s dětmi, kteří se na večerní koncerty většinou nedostanou. No a kapele se to líbilo…” popisuje vznik myšlenky na třetí pražský koncert ředitelka pořádající agentury 10:15 Entertainment Milena Palečková.

Vstupenky na pražské vystoupení Apocalypticy plánované na 12. února od 14 hodin jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenových relacích od 880,- Kč do 1400,- Kč.

Související:

Apocalyptica přidává druhý koncert v Praze!

Finští rockeři Apocalyptica budou koncertovat i ve Zlíně!

Apocalyptica oslaví dvacáté výročí alba Plays Metallica By Four Cellos jeho rozšířenou verzí a koncertním turné!