Jdi na obsah Jdi na menu

Před Jeffem Beckem a Johnnym Deppem zahraje Michal Pavlíček!

3. 7. 2022

Live: Jeff Beck with Johnny Depp       Support: Michal Pavlíček

Datum: 11.07.2022                                                       Místo: O2 universum, Praha

michal-pavlicek_foto_angelika-spicarova.jpgMichal Pavlíček (foto: Angelika Špicarová)

Koncert legendárního bluesového a rockového kytaristy Jeffa Becka se speciálním hostem Johnnym Deppem se nezadržitelně blíží. A nyní už zná i jméno muzikanta, který celý večer zahájí. Bude jím český kytarista Michal Pavlíček.

Osminásobný držitel Grammy a člen rokenrolové síně slávy Jeff Beck přijede 11. července do O2 universa se speciálním hostem, hercem a muzikantem Johnnym Deppem. V roce 2020 spolu natočili cover Johna Lennona „Isolation” a v červenci vydají společné album. Nedávno za ovací fanoušků a hudebních kritiků odehráli několik koncertů v Anglii včetně londýnské Royal Albert Hall. Po tomto úspěchu se Johnny Depp přidává k Beckovi na celé evropské turné.

Michal Pavlíček je slavný český kytarista, který se proslavil jak coby člen několika dnes již kultovních uskupení, tak coby sólový muzikant. Postupně vystupoval s kapelami Pražský výběr, Stromboli a BSP, sólově pak vydal desku naposledy v roce 2019. Je autorem hudby k mnoha filmům a seriálům, napsal také čtyři muzikály.

Spojení české kytarové legendy s tou světovou je tak zcela na místě. „Tvorbu Jeffa Becka obdivuju, patří k mým celoživotním hudebním vzorům. Sdílet s ním pódium pro mě bude nekonečnou ctí,” říká Michal Pavlíček. Během setu ho doprovodí Martin Ivan na baskytaru, Michal Nejtek na klávesy a Michal Daněk na bicí.

K dispozici jsou stále vstupenky na sezení. Pořídit je můžete na stránkách předprodeje.

Související:

Do Prahy míří Jeff Beck, jako host s ním vystoupí Johnny Depp!