Jdi na obsah Jdi na menu

Simple Plan přivezou do Prahy hned dva speciální hosty!

9. 2. 2016

Live: Simple Plan           Support: Ghost Town, The Bottom Line

Datum: 05.03.2016                        Místo: Malá sportovní hala, Praha

simple-plan_2016.jpgSimple Plan (foto - zdroj: GoOut.cz)

Kanadští punk rockeři Simple Plan si na pražský koncert 5. března přivezou dvě předkapely - kalifornskou elektronicko rockovou skupinu Ghost Town a londýnskou pop punkovou formaci The Bottom Line.

Trojice Ghost Town ve složení Kevin „Ghost” McCullough, Alix „Monster” Koochaki a Manny „MannYtheDrummeR” Dominick má za sebou již tři alba, řadu singlů i několik umístění v prodejních žebříčcích. The Bottom Line vydali v roce 2012 debutové EP „Another Pop Punk EP” a se slušným ohlasem se setkalo i následující album „Role Models?” z roku 2013.

Simple Plan představí v Malé sportovní hale v Praze novou desku „Taking One For The Team”, která vyjde již 19. února. Tahle pětice pocházející z Montrealu na ni upozornila singly „I Do Not Wanna Go To Bed” a „Boom” a na jejím vzniku tentokrát spolupracovala s americkým producentem Howardem Bensonem (například My Chemical Romance, All-American Rejects).

Vstupenky na pražský koncert za 775,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a GoOut.cz. Vstupné pro ZTP/P je 715,- Kč včetně doprovodu. Z každého prodaného lístku bude 25,- Kč věnováno nadaci Simple Plan Foundation.

Související:

Simple Plan zavítají s novou deskou do České republiky!