Jdi na obsah Jdi na menu

Děčín pokračuje v tradici s úspěšným festivalem Labefest!

5. 2. 2019

Datum: 10.05.–11.05.2019                      Místo: Smetanovo nábřeží, Děčín

labefest-2019.jpg

V nejkrásnějším z festivalových areálů, na břehu Labe na Smetanově nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, se ve dnech 10. a 11. května uskuteční tradiční velký hudební svátek pro celou rodinu s názvem Labefest.

Po dalším loňském úspěchu festivalu navazují pořadatelé na tradici a i letos pozvali do Děčína špičky populární hudby. Návštěvníci se tedy mohou těšit na spoustu dobré muziky.

„Každý rok se snažíme přivést na Labefest do Děčína interprety zvučných jmen, kteří u nás ještě nevystupovali. Děčín si velká jména zaslouží. Někteří umělci se k nám na vlastní žádost dokonce vracejí. Máme totiž nejen krásný areál, ale i skvělé a věrné diváky.” Uvedl Igor Bayer, organizátor akce.

Na pódiu se tak během dvou dnů vystřídá to nejlepší z české a slovenské scény. V pátek 10. května odstartuje velkolepý program Ben Cristovao a No Name. V sobotu 11. května pak festival nabídne Rybičky 48, Imodium, Sabinu Křovákovou, Th!s s Vojtou Kotkem nebo Olympic.

Chybět nebude tradiční páteční slavnostní ohňostroj a řada dalších doprovodných aktivit pro děti i dospělé, na Mariánské louce – dřevosochání, Běláskové klání, a to nejen v rámci současně probíhající Adrenalin Challenge.

I v letošním ročníku dostanou šanci doplnit program obou dnů mladé nadějné kapely, jež mají možnost vybrat sami návštěvníci. Labefest tak hledá svůj talent! Pravidla budou opět k dispozici na stránkách a facebooku festivalu.

Vstupenky v limitované edici za nejnižší možnou cenu 200,- Kč (bez manipulačních poplatků) lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a ticketstream.cz již nyní.

Více informací najdete na labefest.cz, slavnostidecin.cz nebo jam-pr@email.cz, tel.: 773 022 238.

Související:

Květnový Labefest v Děčíně se chystá opět hledat talenty!

Labefest našel talenty a Vojta Kotek přeletí nad Labem!