Jdi na obsah Jdi na menu

Labefest našel talenty a Vojta Kotek přeletí nad Labem!

30. 4. 2019

Datum: 10.05.–11.05.2019                 Místo: Smetanovo nábřeží, Děčín

labefest_2019.jpg

Pořadatelé Labefestu, který se bude konat 10. a 11. května v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů, na břehu Labe na Smetanově nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, dostáli tradici a dali šanci mladým talentovaným interpretům.

Odborná porota složená ze členů již potvrzených kapel (Vypsaná fiXa, Rybičky 48 a Imodium), žurnalistů, organizátorů a především návštěvníků samotných vybrala ve dvou kolech soutěže Labefest Talent vítěze. Jsou jimi skupiny Vivian a The Remedy. Obě tyto formace mají možnost vystoupit v programu festivalu a odstartovat tak show na pódiu, kde je budou následovat takoví umělci, jako jsou Ben Cristovao, No Name, Olympic, Vypsaná fiXa, Th!s s Vojtou Kotkem, Imodium nebo Sabina Křováková.

Celý Labefest zakončí velkolepou show kapela Rybičky 48, která v těchto dnech spustila předprodej na svůj koncert v největší české hale, pražské O2 Areně. Vojta Kotek navíc přislíbil, že se stane účastníkem Adrenalin Challenge a přeletí na laně z protější skály řeku Labe. „To musím dát i se slaněním,” těší se na adrenalinový zážitek Vojta. Jeden z nejkrásnějších festivalových areálů na břehu Labe už viděl z ptačí perspektivy Kuba Ryba ze skupiny Rybičky 48, Pekař nebo bratranec Tomáše Kluse Jonáš, který Tomáše statečně zastoupil loni.

Vstupenky v limitované edici za nejnižší možnou cenu 200,- Kč (bez manipulačních poplatků) lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a ticketstream.cz.

Více informací najdete na labefest.cz, slavnostidecin.cz nebo jam-pr@email.cz, tel.: 773 022 238.

Související:

Děčín pokračuje v tradici s úspěšným festivalem Labefest!

Květnový Labefest v Děčíně se chystá opět hledat talenty!