Jdi na obsah Jdi na menu

Alice Cooper v novém songu opět koketuje s Frankensteinem

20. 7. 2023

007---alice-cooper.jpgAlice Cooper (foto: Angelika Špicarová)

Kmotr shock rocku Alice Cooper vnadí na nové album druhým singlem „White Line Frankenstein”, do něhož přispěl kytarovým sólem Tom Morello z Rage Against The Machine.

„‚White Line Frankenstein’ je monstrum, které jsme vytvořili,” říká Alice Cooper. „Je to kamioňák, který jezdí už dlouhá léta. Král silnic. Nežije v domě, ale v tiráku. Tenhle fiktivní drsňák brázdí silnice celý svůj život, proto si dal přezdívku ‚White Line Frankenstein’. Je to monstrózní a zcela jistě stadionový song.”

Kolekce „Road”, která vyjde 25. srpna a do světa ji uvedl singl „I'm Alice”, vypráví dle Alice Coopera o věcech, jež se přihodí na cestách. „Najde se tu spousta vtipu, několik slaďáků, ale jinak jsou ty skladby převážně kytarové, protože takové desky mám rád. Baví mě skládat spolu s celou kapelou a s Bobem a dáváme si záležet na tom, aby bylo zjevné, že hlavním nástrojem téhle skupiny je kytara.” Bobem je míněn pouze o pár měsíců mladší Bob Ezrin, s nímž Alice Cooper spolupracoval už v počátcích své kariéry, aby se k sobě vrátili zase ve druhé dekádě nového tisíciletí.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář