Jdi na obsah Jdi na menu

Barbora Poláková láká na novou desku videoklipem k songu DESE

22. 5. 2023

barbora-polakova.jpgBarbora Poláková (foto: Angelika Špicarová)

Barbora Poláková finišuje se svým třetím řadovým albem. Bude se jmenovat „ON/OFF” a vyjde 26. května. Po singlu „Sousedův trávník”, v němž poukazovala na tradiční českou vlastnost závist, nedávno představila další skladbu s názvem „DESE”.

Když se chodilo pařit, řeklo se hovorové „DESE” a šlo se. Samotná interpretka k tomu dodala všeříkající: „pátek a sobota kronika života”. Píseň je to opět vtipná a originální, zvedne vám tep, ale i zadek ze židle. Jedná se o nostalgickou vzpomínku až parodii na devadesátky plnou narážek na dobové artefakty - nepřehlédnutelné oblečení, doplňky, výrazné účesy, kyselý prášek Vitacit, kolotoče a specifická gesta.

V klipu jí skvěle sekundují herci Jan Cina a Marek Adamczyk. Tvoří tady partu, která si naplánovala mejdan na kolotočích. Na místě však potkají svá druhá já, jimž se to zrovna dvakrát nelíbí. Snímek režíroval Tomáš Hodan a natáčel se na pražském Výstavišti. Zde probíhá mimo jiné i Matějská pouť, pár atrakcí tu ovšem zůstává po celý rok. Taneční kroky vedl Marek Zelinka, který má na starosti choreografii v show „StarDance”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář