Jdi na obsah Jdi na menu

Bryan Adams si do nového klipu pozval komika Davida Walliamse

11. 7. 2016

bryan-adams-david--walliams-2016.jpgDavid Walliams & Bryan Adams (foto - zdroj: twitter.com)

Bryan Adams zahalil všechny aktivity kolem své poslední desky „Get Up!” do černobílých vizuálů. Je totiž milovníkem černobílých fotek a klipů, a vzhledem k tomu, že v souvislosti s posledním studiovým albem vzal veškeré tyto úkony na svá bedra, byla jeho volba naprosto logická.

Nejinak je tomu i v případě videa k písni „Don't Even Try”, již čtvrtého songu, ke kterému za poslední rok zveřejnil klip.

I tentokrát mu stačilo bílé pozadí, on sám tradičně v tmavém obleku a světlé košili. Většinu toho, co má klip činit atraktivním, opět ponechal na hostech. Tím hlavním je v novém videu britský komik David Walliams, který je veřejnosti aktuálně známý především jako porotce soutěže Britain's Got Talent. Ten se do role hippie rockera vžil naprosto spontánně a přirozeně. Klip ještě zahrnuje krátký výstup Bryanova skladatelského kolegy Jima Vallance či britské modelky Danielle Sharp. Celý scénář vizuálu je tak čistou improvizací, která vcelku baví, i když nepřináší výrazný okamžik překvapení.

Kanadský zpěvák Bryan Adams přijede 5. října představit své nové album „Get Up!” do pražské O2 Areny. Vstupenky na jeho show jsou stále ještě k dispozici v předprodejní síti Ticketportal.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc