Jdi na obsah Jdi na menu

George Ezra se drží svého stylu a funguje to pořád výborně

21. 3. 2019

george-ezra_2018.jpgGeorge Ezra (foto - zdroj: georgeezra.com)

Georgeovi Ezrovi se u nás nejspíš velmi líbí. Nejdříve v loňském roce poctil svou návštěvou Colours of Ostrava, pak na podzim téhož roku roztančil Forum Karlín a v květnu zahraje v pražské Tipsport Areně.

Po úspěšných písních „Shotgun” a „Hold My Girl” připravil britský zpěvák pro své fanoušky melodický singl „Pretty Shining People” s velmi působivým klipem. Skladba už má sice nějaký čas lyric video, nyní se však dočkala plnohodnotného obrazového zpracování.

George Ezra už několikrát předvedl, že dokáže udělat rádiový, ale zároveň neotřelý a originální song. I „Pretty Shining People” má spád a okamžitě leze do hlavy. Charismatický muzikant v písni tvrdí, že pokud se na sebe budou lidé víc usmívat, hned všem bude lépe.

V satirickém videu se George Ezra snaží zavděčit partě dětí, představujících magnáty hudebního průmyslu. Když se malým manažerům předvede s kytarou, ihned začnou pracovat na marketingu a image zpěváka a na konci mu nabídnou kontrakt. Klip je výborně režisérsky zvládnutý a skvěle natočený.

Text - zdroj: musicserver.cz/Filip Vahala