Jdi na obsah Jdi na menu

Herec Kryštof Bartoš ztvárnil hlavní roli v novém klipu kapely UDG

28. 6. 2023

udg.jpgUDG (foto: Angelika Špicarová)

Populární ústecká formace UDG před pár dny představila singl „Někam ven” a zároveň k němu natočila video. Tento počin je ohlédnutím za šestou řadovou deskou „Přístav”.

„První skladba z alba ‚Přístav’, píseň ‚Někam ven’, je zároveň posledním videoklipem, který k této desce chystáme. ‚Někam ven’ skvěle funguje na koncertech, tak jsme ji ještě chtěli ozdobit klipem. Zaslouží si to. Tím však pomyslně uzavřeme tuto kapitolu, je na čase začít pracovat na nové tvorbě," říká zpěvák Petr Vrzák.

UDG rádi ve svých vizuálech dávají prostor mladým talentovaným hercům, například ve videu k songu „Atomy” hrál Patrik Děrgel, v „Ještě jednou” Marek Lambora. Nyní vsadili na hrdinu úspěšného seriálu „Devadesátky” Kryštofa Bartoše. Ten měl mimochodem sám kdysi jako mladý amatérskou kapelu.

Klip se nese v pohodovém duchu. Ač je vidět, že se natáčel ve studiových interiérech, do kterých se dosadilo pozadí, není to vůbec na škodu.

Píseň vychází z dnešní uspěchané doby, kdy se stále za něčím honíme. Občas je dobré přehodit výhybku a zpomalit rozjetý vlak. „Někam ven” je zkrátka taková rada, jak utéct ze stereotypu a od lidí do přírody, zvolnit, mít čas pro sebe.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář