Jdi na obsah Jdi na menu

Hurts se s novou skladbou Some Kind Of Heaven vracejí ve skvělé formě!

30. 5. 2015

024---hurts.jpgHurts (foto: Angelika Špicarová)

Začátkem března uběhly již dva roky od okamžiku, kdy britské duo Hurts vydalo svoji druhou desku „Exile”. Ta sice svými prodeji nepřekročila úspěch debutu „Happiness”, ale rozhodně ji lze považovat za úspěšnou. Stejně tak i následné turné, díky kterému Theo Hutchcraft a Adam Anderson hned dvakrát vystoupili v Praze.

I domácí fanoušky tak určitě potěší, že by se Hurts měli brzy ohlásit s novým materiálem. Tyto informace se již nějaký ten den objevují na zahraničních webech a serverech zabývajících se hudbou, a jak se zdá, nejsou daleko od pravdy. Po více než měsíční pauze totiž začala na sociálních sítích opět aktivně fungovat i sama kapela, zveřejnila aktuální promo fotku a hlavně příznivcům nabízí k poslechu i digitálnímu stažení první ochutnávku z nové desky.

Skladba „Some Kind Of Heaven” sice nenaznačuje žádný velký hudební posun, ale v případě těchto pánů tomu je jenom dobře. Silnou a chytlavou melodii, která tepe v rychlejším tempu, opětovně dodal Adam, o vokály se nepostaral pouze Theo, ale (především v refrénu) ho doprovází sbor, který celé písni dává až stadiónový nádech. Vypadá to, že Hurts opět nabízejí fanouškům skutečný hit.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc

Související:

Hurts zveřejnili už třetí song z nového alba!

Hurts představili další výtečnou ochutnávku z nového alba!