Jdi na obsah Jdi na menu

Hurts zveřejnili už třetí song z nového alba!

15. 8. 2015

016---hurts.jpgHurts (foto: Angelika Špicarová)

Britské synthpopové duo Hurts ukázkami ze své nové řadové desky rozhodně nešetří. Ačkoliv jejich albová novinka „Surrender” vyjde až 9. října, po tanečním kousku „Some Kind Of Heaven” a singlu „Rolling Stone” přicházejí nyní už se třetí ochutnávkou.

Skladba „Lights” je představuje v úplně jiném zvukovém hávu, než na jaký jsme u nich zvyklí. Producent Ariel Rechtshaid, který má ve svém portfoliu spolupráci i s Madonnou nebo mnohem mladšími Haim a Sky Ferreirou, ji oděl do funkového rytmu a soulového cítění. Pro Thea Hutchcrafta a Adama Andersona je to velmi osvěžující, jelikož nechtějí zůstat umělecky na jednom místě. A tenhle krok mimo jejich vody se jim opravdu povedl.

„Neskrýváme fakt, že milujeme Prince a soulovou hudbu, která tuto píseň inspirovala. Je to pro nás vzrušující, protože jsme se vždy snažili posunout hranice toho, jací jsme. Jestli existuje teritorium, které ještě nemáme prozkoumané, tak to je přesně to, co chceme dělat. Jestli se nám to podaří, věřím, že to bude znít jako Hurts,” řekl Hutchcraft pro internetový magazín Digital Spy.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

Související:

Hurts zveřejnili dokonale pasující videoklip k písni Lights

Hurts představili další výtečnou ochutnávku z nového alba!

Hurts se s novou skladbou Some Kind Of Heaven vracejí ve skvělé formě!