Jdi na obsah Jdi na menu

Metallica představila už třetí výtečný song z nové desky

2. 11. 2016

metallica-2016.jpgMetallica (foto - zdroj: facebook.com)

Metallica pustila do světa novou skladbu „Atlas, Rise!”. Šest a půl minuty dlouhý song je třetím v pořadí, který mají fanoušci z čerstvého alba „Hardwired...To Self-Destruct” k dispozici s předstihem, ještě než nahrávka 18. listopadu vyjde.

Na sklonku prázdnin Metallica zveřejnila první singl „Hardwired” a koncem září druhý s názvem „Moth Into Flame”, přičemž oba jsou více než vydařené. Vzhledem k tomu, že i třetí ukázka z novinkové nahrávky zní skvěle, vypadá to, že se máme rozhodně na co těšit.

Nástupce osm let staré desky „Death Magnetic” vyjde pod hlavičkou Blackened Recordings, tedy vydavatelství, které Metallica sama založila. A bude to pořádná porce nového materiálu. Dle slov členů kapely půjde o osmdesát minut hudby, rozložených na dvou discích. Produkce se ujal zkušený Greg Fidelman (System Of A Down, Marilyn Manson, Slipknot) za spolupráce Hetfielda a Ulricha.

Nové album ponese název „Hardwired...To Self-Destruct” a nabídne celkem 12 skladeb na dvou discích, pro skalní fanoušky bude k dispozici i speciální box set. Deska vyjde v několika formátech, kromě CD a digitální podoby i na vinylu.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz, musicserver.cz