Jdi na obsah Jdi na menu

Ostravská kapela Saca zveřejnila videoklip k singlu Only Physically

10. 5. 2021

saca.jpgSaca (foto: Šimon Horák)

Rocková čtveřice Saca se po české písni „'Du dál” z poloviny března v nové skladbě s názvem „Only Physically” vrátila k angličtině. Doprovodný klip je o malíři, který během svojí tvorby namaloval spoustu rozdílných obrazů, skutečnou hodnotu pro něj však má jenom jeden.

S třetím květnem spatřil světlo světa singl „Only Physically”. Jde o píseň vedenou ostřejším kytarovým riffem, melodickými harmoniemi, rytmem, který vás rozhoupe, a refrénem, který vás podle slov členů kapely pošle rovnou do výšin. Song je o tělesném projevu lásky a všemu, co k tomu patří. Text do vizuální příběhové roviny přenesl zlínský režisér Petr Juračka.

Juračka a jeho tým obsadili do hlavní role zpěváka skupiny Matěje Vašíčka. „Bylo super vidět, že Matěj do své role dal kus sebe a nenechal to pouze na nás. Byl to právě on, kdo povýšil původní představu hlavní postavy – děvkaře – na úroveň člověka, umělce, ztraceného ve svém nitru, ve svých pocitech,” zhodnotil Petr Juračka. Natáčelo se v jihočeském Radeníně, konkrétně v galerii Sladovna patřící památkáři a restaurátorovi Ivanu Uhlířovi.