Jdi na obsah Jdi na menu

Talentovaná Aiko překvapuje v nové skladbě říznějším zvukem

8. 3. 2022

aiko.jpgAiko (foto - zdroj: facebook.com)

Tvorba zpěvačky Aiko si dosud zasloužila jen slova chvály. A jinak tomu nebude ani s aktuálním singlem „I Want To Be Perfect”, který vyšel jen pár týdnů po předešlém, česky zpívaném kousku „Alter Ego”.

Tentokrát se interpretka vrací k angličtině, pro fanoušky si však opět přichystala jeden překvapivý úkrok. Ne že by zásadním způsobem změnila svůj popový zvuk, singl naopak na ty předcházející plynule navazuje. Nemohou chybět místy velmi zasněné vokály a výbuch emocí v refrénu. Tvrdé kytary však skladbu přece jen posouvají ještě do trochu jiných sfér. A nutno říct, že chuť pracovat na sobě se mladé umělkyni opět vyplatila.

Tématem novinky je, jak název napovídá, touha po dokonalosti. „Jde o velmi osobní píseň. Jsem jedináček, a tak, když jsem byla malá, cítila jsem od svých blízkých vysoká očekávání. To v člověku zůstává a doteď sama na sebe kladu velké nároky,” vysvětluje Aiko.

Videoklip režiséra Filipa Knolla vychází ze zpěvaččiny již zavedené estetiky, tanec se zde mísí s výtvarným uměním. Podstatnou roli ve snímku sehráli také Emma Smetana a Jordan Haj, kteří podle autorky symbolizují onu vytouženou perfekci.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek