Jdi na obsah Jdi na menu

Z Michala Horáka se díky Sandře Novákové stal ostřílený pistolník

25. 7. 2024

michal-horak.jpgMichal Horák (foto: Angelika Špicarová)

Michal Horák přichází s westernově laděným singlem „Hustej Joe”, v němž mu sekunduje herečka Sandra Nováková svojí recitací úryvků z dopisu. Její výběr nebyl náhodný, dvojice spolu už spolupracovala v rámci jejího pořadu „Barování”, který se pravidelně koná v Malostranské besedě.

„Miluju kontrast mezi drsňáckou slupkou a naprosto nedrsňáckým sdělením, vždycky mě bavil. A k tomu ještě hudební kabát typický pro vyprávění legend o drsných banditech z Divokého západu, výrazně kolidující s textem, který tam zpívám. Tyhle experimenty prostě mám rád a chtěl bych tuhle věc věnoval všem, co si nepřipadají dostatečně odvážně, protože i o takových se pak můžou psát legendy,” popisuje v tiskové zprávě zamýšlené poselství songu Michal Horák, který baví svým humorem a pohotovými rýmy všechny generace.

K vtipně pojaté písni, kde se to jen hemží moderními slůvky propojenými s především v Americe oblíbeným stylem hudby, natočil videoklip Michael Nováček. Útočištěm, které nabídlo dobrý koncepční azyl, se stalo westernové městečko v Boskovicích. Odlehčené téma doplňuje vážně pojatá zápletka, zajímavé taneční kreace, oblečky, práskání biče, teta v houpacím křesle a další detaily.

„Natáčení bylo jako dovolená v jiný realitě. No a jelikož country, irskou lidovou a celkově tenhle typ muziky mám pod kůží odjakživa, lokalita si s žánrem sedla nejlíp,” dodal písničkář. Michal Horák prostě nezná hranice a jeho studnice nápadů asi jen tak nevyschne.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář